Parempi opiskelijaelämä alkaa F:llä

Mikä on Frank?

Frank on opiskelijoiden omistama hyötypalvelu, joka kokoaa yhteen opiskelijaedut Suomessa. Tarjoamme opiskelijatunnistautumisen ja opiskelijaedut saman katon alta. Haluamme varmistaa, ettei opiskelija jää paitsi mistään mahdollisuuksista, joita opiskelijuus hänelle tuo. Yrityksille tarjoamme puolestaan alustan, jolla tavoittaa opiskelijat ja tarjota heille kohdennettuja palveluja.

Frank on vastannut korkea-asteen opiskelijatunnisteiden tuottamisesta ja opiskelijaeduista Suomessa vuodesta 2013. Frankin syksyllä 2016 lanseeraamalla digitaalisella opiskelijakortilla on jo yli 90 000 käyttäjää, ja se palkittiin viime marraskuussa Slushissa Suomen parhaana mobiilihyötypalveluna. Lisäksi Frank palkittiin Blue Arrow Awardseissa 2017 parhaana tiiminä.

SVEN
frank-logo_solid-white Created with Sketch.
Kirjaudu
Kirjaudu

Kysyttävää opiskelijakortista tai Frankin palvelusta?

Asiakaspalvelukysymyksiin vastaamme info@frank.fi -sähköpostin kautta. Laita meille siis viestiä! Vastaamme kysymyksiin arkisin viestien saapumisjärjestyksessä mahdollisimman pian!

Antti Eronen
Managing Director  

antti@frank.fi

Sami Mäkinen
Business Development Manager  

sami@frank.fi+358 40 820 1515

Sara Salmikivi
Head of Marketing
(opintovapaalla)

sarasirpi@frank.fi

Markus Ahlbäck
Sales Manager, Team Lead  

markus@frank.fi | +358 40 742 2419

Jukka-Pekka Salo
Frontend Developer

jp@frank.fi

Emilia Rantala
Marketing Associate

emilia@frank.fi

Emmi Pietikäinen
Customer Success Manager  

emmi@frank.fi

Team Frank

Frankin matka tähän päivään

Tammikuu 2013
Frank perustetaan. Korkea-asteen opiskelija-korttituotanto siirtyy Frankille.
Elokuu 2016
Digitaalinen opiskelijakortti Frank App lanseerataan.
Marraskuu 2016
Frank App palkitaan Slushissa vuoden parhaana mobiilihyötypalveluna.
Huhtikuu 2017
Frank palkitaan Blue Arrows Awardsissa 
Best Performing Teamina.
Heinäkuu 2017
Frankin palvelu näkee uuden muotonsa. Frankin visuaalinen ilme muuttuu.

Frank Students on vuonna 2013 perustettu opiskelijoiden hyötypalvelu, joka tarjoaa opiskelijatunnistautumisen ja opiskelijaedut saman katon alta. Haluamme varmistaa, ettei opiskelija jää paitsi mistään mahdollisuuksista, joita opiskelijuus hänelle tuo. Yrityksille tarjoamme puolestaan alustan, jolla tavoittaa opiskelijat ja tarjota heille kohdennettuja palveluja.

Frankin syksyllä 2016 lanseeraama digitaalinen opiskelijakortti Frank App on jo yli sadan tuhannen opiskelijan valinta, ja se on palkittu Slushissa 2016 Suomen parhaana mobiilihyötypalveluna. Lisäksi Frank palkittiin Blue Arrow Awardseissa 2017 Best Performing Teamina. 

Frankin omistavat Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto KILROY sekä valtakunnalliset opiskelijajärjestöt SAKKI, SAMOK, SLL ja SYL.

Marraskuu 2017

Frank  nostaa puolen miljoonan kasvurahoituksen — opiskelijoiden strateginen kumppanuus KILROY:n kanssa vahvistuu. Lue lisää >>

Fabianinkatu 28
00100 Helsinki

info@frank.fi

© Frank Students 2020

Instagram | Frank Students
Facebook | Frank Students
Twitter | Frank Students
YouTube | Frank Students

Fabianinkatu 28
00100 Helsinki

Juha Haapaniemi
Sales Manager  

juha@frank.fi | +358 41 507 9412

Heinäkuu 2018
Frank julkaisee uuden version Frank Appista, joka yhdistää Frankin mobiili- ja verkkopalvelut yhdeksi kokonaisuudeksi. Samalla julkaistaan uudet opiskelijakorttipaketit korkea-asteen opiskelijoille.

Heini Pekkala
Marketing Manager

heini@frank.fi

Juulia Tiilikainen 
Content Marketing Specialist  

juulia@frank.fi

Mitä kaikkea Frank tarjoaa opiskelijoille?

Frankilta löydät viralliset opiskelijatunnisteet, joiden avulla voit todentaa olevasi opiskelija niin Suomessa kuin maailmalla.

Opiskelijatunnisteiksi tarjoamme tällä hetkellä:

  • digitaalisen opiskelijakortin ilmaiseksi kaikille käyttäjille
  • kansainvälisen ISIC-opiskelijatunnisteen digitaalisena kaikille käyttäjille
  • muovisen opiskelijakortin (maksuominaisuudella tai ilman) niille korkeakouluopiskelijoille, joiden opiskelijajärjestöjen kanssa Frankilla on yhteistyösopimus (katso lista)
  • kansainvälisen ISIC-opiskelijatunnisteen yhdistettynä muovikorttiin (maksuominaisuudella tai ilman), niille korkeakouluopiskelijoille, joiden opiskelijajärjestöjen kanssa Frankilla on yhteistyösopimus.

Frank tarjoaa myös parhaat opiskelija-alennukset ja edut ympäri Suomen ja kansainvälisen ISIC-opiskelijatunnisteen kautta yli 150 000 alennusta yli 130 maassa. Opiskelijana löydät Frankin palvelusta kahdenlaisia etuja: perinteisiä myymäläetuja sekä nettikaupoissa hyödynnettäviä verkkoetuja. Osa eduista on jatkuvia, osa kertakäyttöalennuksia, ja uusia alennuksia tulee mukaan jatkuvasti.

Jos opiskelijajärjestöäsi ei löydy listalta, voit halutessasi esittää toiveesi Frank-yhteistyöstä suoraan opiskelijajärjestöllesi, saadaksesi tilattua muovikortin Frankin kautta.

Lukiolaisille, amiksille, fukseille, tupsulakeille, maistereille, mursuille, pupuille. Rakkautta haalarinväristä tai opintoasteesta riippumatta.

Frankin henkilöstön yhteystiedot
Syyskuu 2019
Frank avaa palvelunsa Suomen jokaisen 700 000 opiskelijan käyttöön ensimmäisenä toimijana Suomessa. 

Sini Adler
Community Specialist  

sini@frank.fi