Har du frågor gällande studentkortet?

Kolla in de våra vanligaste frågorna först.

Vanliga fragor

Njut av studerandeförmåner med studiekort!

Beställ ditt studiekort genom att registrera dig i Franks tjänst där du hittar studiekortet förutom finska studerandeförmåner. Läs mer nedan om kort alternativ för doktorander!

Logga inFIEN
frank-logo_solid-white Created with Sketch.
Registrera dig för att beställa ditt kort

Forskarstuderandekort

Fabiansgatan 28
00100 Helsingfors

info@frank.fi
Instagram | Frank Students
Facebook | Frank Students
Twitter | Frank Students
YouTube | Frank Students

© Frank Students 2020

Fabiansgatan 28
00100 Helsingfors

Beställ ett studentkort med betalningsfunktion 15 €

Frågor om studentkortet från Danske Bank?

Kundtjänst för studerande på Danske Bank hjälper dig i nummer 0200 25884 (mån-fre kl 8-20) samt i chat på Franks och Danskes webbsidor.

Ladda ner Frank App
Beställ forskarstuderandekort i plast för 25€Med ett internationallt ISIC student-ID 40€Med ett internationallt ISIC student-ID 40€

Vi uppdaterar våra webbsidor innehållet inför hösten, stay tuned..

På Frank hittar du ett studentkort för varje studentlivssituation

Ditt studentkort kan vara fysiskt, digitalt, internationellt eller alla tre! Frank lovar att du inte saknar några av de bästa studentförmåner inom ditt studentliv.

Beställ ett studentkort genom att anmäla dig till Franks tjänst, där du hittar de bästa studentförmånerna i Finland utöver studentkort.

BÖRJAR DU STUDIERNA I AUGUSTI?
Nya studerande kan beställa studentkort början av augusti när information om din studedandestatus har nått våra system. 

Forskarstuderandekortet

Studiekort med betalningsfunktion och ISIC-licens 16 €

+

Beställ studiekort och bankkort i ett och samma paket. Med samma studiekort kan du betala och bevisa att du är studerande.

Studiekortet ger dig studentrabatter och -förmåner i Finland, som studentlunch och rabatt hos hundratals förmåner från andra företag. Om du beställer kortet, blir du Danske Banks kund och får deras banktjänster utan månadskostnader tills du tar examen - oberoende hur gammal du är.

+ Digitalt studiekort 0 € i 12 månader (normalt 2,90 € i 12 månader)

✔︎  Gratis studiekort och banktjänster tills du tar examen
✔︎  Digitalt studiekort Frank App 0 € i 12 månader (normalt 2,90 € i 12 månader)Alla studierabatter och -förmåner i Finland 
✔︎  Studiekort och bankkort i samma
✔︎  Ett brukskonto och nätbankskoder utan måndaskostnader
✔︎  Praktiska verktyg för att hantera din dagliga ekonomi, som en visuell mobilbankapp
✔︎  När du hämtar läsårsdekal får du också ett halarmärke

ISIC-licens

Med ISIC-licens du kommer att få rabatter och förmåner över hela världen, över 150 000 förmåner i över 130 länder samt rabatter på flyg på flygbolag.

Licencen gäller i fem år.

Digitalt studiekort fri på 12 månader

Danskes banktjänster för ungdomar innehåller så praktiska verktyg och fördelar att det är svårt att tro. Verktyg för att behandla din ekonomi, som en visuell mobilbankapp, ger dig friheten att fokusera på studielivet istället.

Skaffa ett studiekort med betalningsfunktion och bli en Danske Bank-kund enkelt och säkert i några minuter. Ditt konto och mobilbankuppgifter för du i bruk snabbt och kortet levereras till ditt hem inom 2-3 veckor.

Danske Bank underlättar studielivet, både i mindre och större finansiella frågor.

Studentkortet för forskarstuderande

Ett internationell studentkort med betalningsfunktion 
15 € + Franks digitala studentkort 
0 €

Sätt i din ficka ett studentkort, som kombinerar Danske Banks bankkort: betala dina dagliga inköp och bevisa din studentstatus med ett och samma kort för priset 15 € – runt världen och för kunder hos alla banker!

Du kan vara bekymmersfri under hela studietiden, då du bär med dig Franks avgiftsfria digitala studentkortet och tjänst med otaliga studentrabatter.

För att få studentkortet i plast med betalningsfunktion krävs att din studentkår samarbetar med Frank och tilldelar dig den läsårsdekal som behövs för att använda kortet. Här kan du se vilka kårer som är anslutna till Frank.

Du får ett 5-årigt internationellt ISIC studentkort i kombination med ditt nya bankkort för priset 15€, eftersom vi vill att du ska kunna njuta av studentförmåner också ute i världen. ISIC öppnar dörrarna för dig till över 10 000 förmåner i 130 länder. 

Du kan koppla den internationella ISIC student-ID till ditt nya bankkort  för 15€. Med ISIC student-ID får du studentrabatter och förmåner även ute i världen: över 10 000 förmåner i 130 länder. ISIC student-ID är också det enda kortet i världen vilket berättigar till flyg till studentpriser hos Finnair och andra flygbolag.

(OBS! Kontrollera åldersgränserna på flygbolagens egna webbplatser).

ISIC gäller i fem år.

(endast för högskolestuderande)

✔︎  Studentkort och banktjänster tills du tar examen 0€
✔︎  
Franks avgiftsfria digitala studentkortet och tjänst

✔︎  5 års internationellt ISIC-kort
✔︎  
Över 10 000 förmåner i 130 länder

✔︎  
För forskarstuderande!
✔︎  
Ett brukskonto och nätbankskoder utan måndaskostnader
✔︎  
Logga med Danske ID in i webbanken utan nyckeltal
✔︎  
Toppförmåner inom placering och bolån för studerandemedlemmar i Akava
✔︎  
För kunder hos alla banker

Som kund hos Danske Bank får du tillgång till en praktisk mobilbank, genom vilken du ser bl.a. konton i andra banker samt tillgång till Danske ID -appen, med vilken du enkelt loggar in utan nyckeltalskort. 

I paketet ingår också de banktjänster som Danske riktar till unga, för priset 0 € under hela din studietid – oavsett din ålder. Du får snabbt tillgång till ett brukskonto och webbankslösenord, och ditt kort skickas hem till dig inom 2–3 veckor.

Om du ändå vill ha ett digitalt internationellt ISIC-kort, kan du köpa ett digitalt ISIC för 4 € / 12 månader eller aktivera ditt redan existerande ISIC-kort i ISIC-appen.

Digitalt studiekort 2,90€ i 12 månader

En månad fri användningstid!

Digitalt studiekort fungerar som ett officiellt studerande ID in Finland. 

Frank App ger dig tillgång till fantastiska förmåner, såsom lunch till studerandepris, rabatter vid hundratals olika företag i Finland. Med Frank App kan du njuta av alla studeranderabatter och förmåner i Finland och se erbjudanden när på dig.

En månad fri användningstid! Varje ny användare får en månad fri användningstid för deras digitala studiekortet, från och med när du registrerar dig till tjänsten.

Du kan också använda Frank App som din officiella studerandeidentifikation innan studiekortet i plast levererats.

Ladda ner i App Store och Google Play.

Ytterligare funktioner:

ISIC licens 4  / år

Aktivera ditt studiekort globalt genom att köpa en internationell studerandeidentifikationslicens ISIC. Du kommer att få rabatter och förmåner över hela världen, över 150 000 förmåner i över 130 länder samt rabatter på flyg på flygbolag.

MobilePay 0 €             

Betala dina luncher snabbare och minska på köerna i Fazers Studentrestauranger i Finland. Med MobilePay integrationen behöver du inte visa skillt studerande ID när du betalar. Aktivera MobilePay på appens inställningar.

Obs! Om du är ny studerande, aktiveras studerandestatus i Frank App efter du har blivit medlem i din studentorganisation och information on medlemskapet har flyttat till Frank (det tar ett par dagar).

Ett digitalt studentkort för 0 € och hundratals studentrabatter i din mobil

Frank App är den mest praktiska nyttotjänsten i ditt studentliv, i vilken du hittar ett prisbelönt digitalt studentkort och hundratals studentrabatter i hela Finland. Det avgiftsfria digitala studentkortet fungerar som officiell studerandeidentifikation överallt i Finland och du kan behändigt styrka din studerandestatus direkt från telefonen.

I Frank App ser du studentrabatter nära dig och du kan också dra fördel av rabattkoder som gäller i olika webbutiker. Du hittar hundratals fantastiska studentförmåner hos kända varumärken och också rabatter, kanske till och med på ditt närcafé!

Du kan använda det digitala studentkortet och Franks digitala tjänst helt avgiftsfritt. Frank App är en lifehack som redan används av tiotusentals studeranden – gå med i denna glada skara och ladda ner Frank App nu!

Appen finns i App Store och Google Play.

Ytterligare funktioner

Ett internationellt digitalt ISIC student-ID för 4 € / år 

Visste du att Frank är den aktör i Finland som erbjuder dig den internationella ISIC student-ID till det förmånligaste priset? Du får studentrabatter och förmåner även ute i världen: mer än 10 000 förmåner i 130 länder. Berättigar till studentpriser på flygbiljetter 
(Obs! Kontrollera åldersgränserna på flygbolagens egna webbplatser). Normalpriset för en digital ISIC student-ID är 10 € / år.

NYA STUDERANDEN OBS!Du kan ladda ner Frank App till din mobil och bekanta dig med rabatturvalet redan innan studierätten börjar genom att välja "Utforska utan att logga in" på appens inloggningssida.Du får tillgång till ditt digitala studentkort när din studierätt trätt i kraft och/eller när medlemsuppgifterna från din student-/studerandekår överförts till Frank. Detta tar några dagar efter att du anslutit dig, beroende på organisation.

Forskarstuderandekort i plast 16,10 € + leveranskostnader

Med ISIC-licens + 16  (32,10 + leveranskostnader)

Aktivera ditt studiekort globalt genom att köpa en internationell studerandeidentifikationslicens ISIC. Du kommer att få rabatter och förmåner över hela världen, över 150 000 förmåner i över 130 länder samt rabatter på flyg på flygbolag.

Licencen gäller i fem år. 

Med ett studiekort i plast får du tillgång till fantastiska förmåner, såsom lunch till studerandepris, rabatter på både VR och Matkahuolto samt förmåner hos hundratals olika företag i Finland.

Njut av alla studierabatter och -förmåner i Finland. Ingen betalningsfunktion. Leverans inom 2-3 veckor.

Köp ett studiekort i plast och få det digitala studiekortet gratis under ett år! (normalt 2,90 € i 12 månader)

Ett studentkort i plast (25 € innehåller leveransavgift)

Med ett studentkort i plast får du tillgång till fantastiska förmåner, såsom lunch till studerandepris, rabatter på både VR och Matkahuolto samt förmåner hos hundratals olika företag i Finland.

Ladda ner Frank App från Google Play eller App Store som komplement till ditt plastkort, och öppna på samma gång dörrarna till studentrabatter i olika webbutiker. Därtill får du tillgång till ett digitalt studentkort 0€, med vilket du enkelt kan styrka din studerandestatus direkt från mobilen. Du kan använda det digitala studentkortet och Franks digitala tjänst helt avgiftsfritt.

Ditt studentkort i plast levereras hem i Finland till dig inom 2–3 veckor. Du kan också ladda ner Frank App i väntan på att studentkortet i plast kommer. 

För att få studentkortet i plast krävs att din studentkår samarbetar med Frank och tilldelar dig den läsårsdekal som behövs för att använda kortet. Här kan du se vilka kårer som är anslutna till Frank.

Du kan koppla den internationella ISIC student-ID till ditt studentkort i plast för 15 € (totalt 40€ innehåller leveransavgift). Med ISIC student-ID får du studentrabatter och förmåner även ute i världen: över 10 000 förmåner i 130 länder. ISIC student-ID är också det enda kortet i världen vilket berättigar till flyg till studentpriser hos Finnair och andra flygbolag. (OBS! Kontrollera åldersgränserna på flygbolagens egna webbplatser).

ISIC gäller i fem år.

Koppla den internationella ISIC student-ID till ditt kort + 15 €  (totalt 40 € innehåller leveransagift)

✔︎  Studentkort och banktjänster tills du tar examen 0€
✔︎  
Franks avgiftsfria digitala studentkortet och tjänst
✔︎  
Även för forskarstuderande!
✔︎  
Ett brukskonto och nätbankskoder utan måndaskostnader
✔︎  
Logga med Danske ID in i webbanken utan nyckeltal
✔︎  
Toppförmåner inom placering och bolån för studerandemedlemmar i Akava
✔︎  
För kunder hos alla banker