Mainosta opiskelijoille ilmaiseksi

35 000
aktiivista käyttäjää / kk

Frankin kautta tavoitat opiskelijat ympäri Suomen

Palkittu Slushissa:
Suomen paras
mobiilihyötypalvelu 2016

72 %
etsii opiskelijaetuja lähistöltä Frank Appin kautta

Nuoret opiskelijat ovat vaikeasti tavoitettava kohderyhmä. Me uskallamme kuitenkin sanoa, että tunnemme opiskelijat ja tiedämme, mitä he haluavat ja missä kanavissa he liikkuvat.

Frank kulkee opiskelijoiden mukana digitaalisesti Frankin verkkopalvelun sekä Frank App –sovelluksen kautta. Lisäksi tavoitamme opiskelijat heille suunnatun uutiskirjeen sekä sosiaalisen median kanavien avulla.


n. 50 000 uutta korkea-asteen opiskelijaa ottaa vuosittain käyttöönsä opiskelijatunnisteemme, joka palvelee heitä koko opiskeluajan ja oikeuttaa opiskelijaetuihin. Palvelumme tavoittaa noin 100 000 toisen ja korkea-asteen opiskelijaa kuukaudessa.

Frank App – digitaalinen opiskelijakortti

Osta näkyvyys ja pääset heti peliin mukaan!

Helpoin tapa varmistaa näkyvyys opiskelija-alennuksellesi on napata näkyvyyspaketti tästä suoraan! Tarvitsemme sinulta vain kuvituskuvan ja kiteytetyn kuvauksen edusta lunastusohjeineen ja olet askeleen lähempänä opiskelijakohderyhmän tavoittamista!

Osta listausnäkyvyys 300 € + alv

1 paikan opiskelija-alennukselle Frankin palvelussa (Frank App + student.frank.fi)

1 myymälä Frank Appin karttanäkymässä

12 kuukauden näkyvyys Frankin palvelussa

Haluatko keskustella kanssamme laajemmasta yhteistyöstä?

Ota yhteyttä

Haluatko listaukseen useamman toimipaikan? Tai kenties tavoittaa opiskelijat useammassa kanavassa?

Kerro meille, mikä sinua askarruttaa opiskelijakohderyhmän tavoittamisessa, niin suunnittelemme sinulle ehdotuksen tarpeidesi mukaan.

Osta listausnäkyvyys
Paketti sisältää:

SVEN
frank-logo_solid-white Created with Sketch.
Kirjaudu
Kirjaudu

Myös nämä yritykset luottavat meihin:

Siirry Frank Localiin

Frank Localin kautta pystyt pienen yrityksen edustajana luomaan helposti opiskelija-alennuksen, joka lisätään ilmaiseksi Frank-sovellukseen. Sovelluksellamme on jo 190 000 käyttäjää ympäri Suomea. Käyttäjistä 75% opiskelee korkeakouluissa ja loput 25% toisella aseteella.

Mainoksen luomisen kolme helppoa askelta

Luo tunnus
Luo ensin tunnus Frank Local -palveluun. Saat tarkemmat ohjeet antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tee ilmoitus
Pääset luomaan ensimmäisen mainoksesi heti. Tarvitsemme sinulta lyhyen tekstikuvauksen edusta. Voit käyttää listauksessa itse toimittamiasi kuvia, mutta voit myös valita kuvapankistamme sopivan kuvan.

Mainos julkaistaan!
Kun mainos on hyväksytty, se julkaistaan välittömästi Frankin sovelluksessa!

Onko sinulla jo käyttäjätunnus? 
Kirjaudu tästä.

  • 190 000 rekisteröitynyttä opiskelijakäyttäjää
  • 135 000 uniikkia aktiivista sovelluksen käyttäjää kuukausittain (MAU)
  • Yli 1 500 toteutettua kampanjaa
  • Lähes 1 000 asiakasyritystä
  • 17-30-vuotiaat aktiivisin käyttäjäryhmä

Selkeä

1

Millainen on tehokas opiskelija-alennus tai etu?

Helppo lunastaa

Erottuva

Tavoitat kauttamme jopa 190 000 opiskelijaa ja määrä vain kasvaa. Kauttamme saat lisää asiakkaita liiketoiminnallesi sekä luot parhaimmillaan elämänpituisia asiakassuhteita opiskelijoihin. Frank kulkee opiskelijan mukana opiskelijan arjessa mobiilissa joka päivä. Kauttamme saat viestillesi parhaat kanavat käyttöösi. Toteutamme mm. opiskelijoille suunnattuja etu- ja rekrytointikampanjoita, kyselyitä sekä markkinatutkimuksia.

Mikä Frank?

2

3

Ketkä voivat mainostaa ilmaiseksi?

Emme laskuta mitään Frank Localin kautta luoduista eduista, mutta julkaisemme ainoastaan ehdot täyttävien yritysten ilmoitukset. Frank Local on tarkoitettu pienille yrityksille, joilla on yksi toimipiste eikä verkkokauppaa. Voit myös luoda ilmaisen mainoksen, jos olet pieniä eriä tuottava ja verkossa myyvä käsityöläinen, tai verkossa myymäsi tuotteet voi lunastaa ainoastaan kivijalkakaupastasi. Esimerkiksi parturi-kampaamot, yhden toimipisteen ravintolat ja kivijalassa toimivat erikoisliikkeet voivat ilmoittaa ilmaiseksi opiskelijoille. Tarjoamasi tuote tai palvelu voi olla mikä vain, kunhan opiskelija voi saada siitä alennuksen tai muun edun.

Onko yrityksesi jo isompi?

Ota yhteyttä myyntitiimiimme!

Mitä saan ilmaisnäkyvyydellä?

Ilmoituksesi listataan Frankin kanavissa, josta opiskelijat voivat sen löytää ilmoituksia tai kategorioita selaamalla “etsivä löytää” periaatteella “alennukset” välilehdellä tai hakemalla hakusanoilla. Ilmaisnäkyvyyteen ei kuulu listauksen lisäksi muita markkinointinäkyvyyksiä.

Ilmoituksesi listataan Frankin kanavissa, josta opiskelijat voivat sen löytää ilmoituksia tai kategorioita selaamalla “etsivä löytää” periaatteella “alennukset” välilehdellä tai hakemalla hakusanoilla. Ilmaisnäkyvyyteen ei kuulu listauksen lisäksi muita markkinointinäkyvyyksiä.

1

2

3

Opiskelijoiden opetellessa itsenäistä elämää, he luovat samalla elämänmittaisia suhteita brändeihin, tuotteisiin ja palveluihin. Pelkästään korkeakouluopiskelijat kuluttavat yhteensä 3 miljardia euroa vuodessa. Opiskelijat myös jakavat kokemuksia elämästään enemmän kuin mikään aikaisempi sukupolvi. Suositukset ja positiiviset kokemukset vaikuttavat merkittävästi osto- ja hankintapäätöksiin. On siis syytä sitouttaa opiskelijoita brändiisi jo nyt.

Miksi opiskelijat?

Fabianinkatu 28
00100 Helsinki

info@frank.fi

© Frank Students 2023

Instagram | Frank Students
Facebook | Frank Students
TikTok | Frank Students

Fabianinkatu 28
00100 Helsinki