Frankin opiskelija-alennukset? Suomen parhaita.

Onko sinulla kysyttävää opiskelija-alennuksista?

Suomen parhaat opiskelija-alennukset

Etukategoriat

Asiakastuki

Mikäli sinua mietityttää kuka on oikeutettu opiskelija-alennuksiin tai jokin muu opiskelijaetuihin liittyvä, tsekkaa ensimmäiseksi asiakastukemme.

SVEN
frank-logo_solid-white Created with Sketch.
Kirjaudu
Kirjaudu

Näin asiakkaamme kertovat meistä

MobilePay
"Toteutimme Frankin kanssa automaattisen opiskelijatunnistautumisen MobilePay maksamisen yhteyteen, jota tuhannet opiskelijat ovat kokeilleet."
Kaalimato
"Yhteistyö Frankin kanssa on meille luonteva keino saada tuotteemme tunnetuksi  opiskelijoiden keskuudessa, samalla lisäten myyntiämme."
Danske Bank
"Yhteistyö Frankin tiimin kanssa on hyvin vuorovaikutteista, kuuntelevaa, asiantuntevaa, ja aina ratkaisukeskeistä."

Fabianinkatu 28
00100 Helsinki

info@frank.fi

© Frank Students 2022

Instagram | Frank Students
Facebook | Frank Students
Twitter | Frank Students
YouTube | Frank Students

Fabianinkatu 28
00100 Helsinki

Ota yhteyttä myyntiin 

Markus Ahlbäck 
markus@frank.fi 

+358 40 742 2419

Juha Haapaniemi 
juha@frank.fi 

+358 41 507 9412

Frank tarjoaa opiskelijoille Suomen parhaat opiskelijaedut ja -alennukset tunnetuilta brändeiltä. Etuja voit löytää brändeiltä kuten Apple, Burger King, Gymshark ja Homeroom. Lunasta alennuksia myymälässä tai verkkokaupassa Frankin digitaalista tai muovista opiskelijakorttia näyttämällä, alennuskoodeilla verkkokaupasta tai suoraan eduntarjoajan palvelusta.

Frankin valikoimasta löydät valtakunnallisia sekä paikallisia etuja 11 eri kategoriasta. Löydä etuja selailemalla sovellusta, valitsemalla haluamasi kategoria tai käyttämällä hakusanoja, kuten ruoka, Nissen tai treenihousut. Edut ovat käytettävissä vain opiskelijaksi tunnistautuneille käyttäjille, joten muista tunnistautua opiskelijaksi Frank Appin ladattuasi!

Frankiltä löydät myös opiskelijoille suunnatut rekrytointi-ilmoitukset sekä kisoja ja kyselyitä, joista voit voittaa huikeita palkintoja! Muun muassa Vaisala, Subway ja AFRY ovat rekrytoineet opiskelijoita Frankin kautta.

Nextory

"Our continuous collaboration has been very successful and we see a constant interest from Frank’s members to take part of the Nextory offer. Through Frank we reach this great target group, and we offer the students a fun and relaxing way to enjoy digital books in our app. To sum up, we really are a perfect match!"

ElektroniikkaKoti ja perheMatkustaminen ja autoiluRuoka ja juomaUrheilu ja kuntoiluVaatteet ja asusteetVapaa-aika ja lifestyleKauneus ja hyvinvointiRuokakauppaTyöpaikatKisat ja kyselyt

Selaa etuja kategorioittain Frank Appissa.

Lataa ilmainen Frank App