Parempaa opiskelijaelämää rakentamassa

Lukiolaisille, amiksille, fukseille, tupsulakeille, maistereille, mursuille, pupuille. Rakkautta haalarinväristä tai opintoasteesta riippumatta.

Mitä kaikkea Frank tarjoaa opiskelijoille?

Frank tarjoaa satoja opiskelijaetua ympäri Suomen ja ISIC:n kautta yli 150 000 alennusta koko maailmassa. Opiskelijana löydät Frankin palvelusta kahdenlaisia etuja: perinteisiä myymäläetuja sekä nettikaupoissa hyödynnettäviä verkkoetuja. Osa eduista on jatkuvia, osa kertaluontoisia kuponkialennuksia.

Virallisiksi opiskelijatunnisteiksi tarjoamme tällä hetkellä digitaalisen opiskelijakortin kaikille jäsenillemme, sekä muovisen kortin korkeakouluopiskelijoille. Molempiin voi aktivoida kansainväliset opiskelijaedut takaavan ISIC-lisenssin ja maksuominaisuuden, joka toteutetaan yhteistyössä Danske Bankin ja MobilePayn kanssa. 

Ketterin vaihtoehto nauttia opiskelijaelämästä on ladata digitaalinen opiskelijakortti Frank Appin sisällä ja hyödyntää opiskelijaedut sitä kautta. Liity siis oman opiskelijajärjestösi jäseneksi, lataa Frank App ja aktivoi parempi opiskelijaelämä parilla klikkauksella.

Tällä hetkellä Frankin palvelua tarjoavat jäsenilleen seuraavat opiskelijajärjestöt. Ota yhteys omaan järjestöösi, jos haluat päästä Frankin palveluun mukaan!

Klikkaa itsesi oman opiskelijajärjestösi sivuille

Jokin askarruttaa?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin FAQ-sivulla. 

FAQ SVEN
frank-logo_solid-white Created with Sketch.
Kirjaudu
Kirjaudu

Fabianinkatu 28
00100 Helsinki

info@frank.fi

© Frank Students 2019

Instagram | Frank Students
Facebook | Frank Students
Twitter | Frank Students
YouTube | Frank Students

Fabianinkatu 28
00100 Helsinki