Frank - Studentify your life

Lukiolaisille, amiksille, fukseille, tupsulakeille, maistereille, mursuille, pupuille. Rakkautta haalarinväristä tai opintoasteesta riippumatta.

Tältä sivulta löydät faktaa Frank Appista, sekä siitä mitä tarjoamme opiskelijoille sekä opiskelijajärjestöille!

Mikä Frank on?

Frank on jokaisen opiskelijan hyödyllisin palvelu! Frank Appista löytyy ilmainen digitaalinen opiskelijakortti sekä Suomen parhaat opiskelija-alennukset. Kansainvälisen ISIC-opiskelijatunnisteen kautta tähän päälle yli 150 000 alennusta yli 130 maassa!

Frankista löytyy kahdenlaisia etuja: perinteisiä myymäläetuja sekä nettikaupoissa hyödynnettäviä verkkoetuja. Lisäksi opiskelijalle hyödyllistä ja tarpeellista sisältöä, työpaikkailmoituksia ja kyselyitä. Tulevaisuudessa lisäämme paikallisia etuja sekä työpaikkoja etenkin vasta valmistuneille.

Frank on avoin kaikille suomalaisessa oppilaitoksessa toisella ja korkea-asteella opiskeleville. Kaiken kaikkiaan tämä käsittää siis huimat noin 700 000 opiskelijaa Suomessa. Heistä jo lähes 200 000 on valinnut Frankin!

Frank syntyi, kun Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto KILROY sekä valtakunnalliset opiskelijajärjestöt SAKKI, SAMOK, SLL ja SYL perustivat Frankin vuonna 2013. Vuonna 2022 Frankin omistajuus siirtyi ruotsalaiselle Mecenat -teknologiayritykselle. Mecenat on Ruotsissa toimiva opiskelijan hyötypalvelu, eli yhteistyötä jatketaan opiskelijan asialla.

Klikkaa itsesi oman opiskelijajärjestösi sivuille

Jäikö vielä asioita mielen päälle?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin UKK-sivulla. 

UKKSVEN
frank-logo_solid-white Created with Sketch.
Kirjaudu
Kirjaudu

Fredrikinkatu 55
00100 Helsinki

info@frank.fi

© Frank Students 2023

Instagram | Frank Students
Facebook | Frank Students
TikTok | Frank Students

Fabianinkatu 28
00100 Helsinki

Lataa Frank AppAvoimet työpaikatFrank UKK

💞 200 000 rekisteröitynyttä käyttäjää
🤝 14 yhteistyöjärjestöä
🏆 Satoja opiskelija-alennuksia
🎂 10 vuotta opiskelijan asialla

YHTEISTYÖJÄRJESTÖT 

Opiskelijoille

Opiskelijajärjestöille

Frankilta löydät viralliset opiskelijatunnisteet, joiden avulla opiskelija voi todentaa opiskeluoikeutensa niin Suomessa kuin maailmalla.

Opiskelijatunnisteiksi tarjoamme tällä hetkellä:

  • Digitaalisen opiskelijakortin ilmaiseksi kaikille käyttäjille
  • Kansainvälisen ISIC-opiskelijatunnisteen digitaalisena kaikille käyttäjille
  • Muovisen opiskelijakortin niille korkeakouluopiskelijoille, joiden opiskelijajärjestöjen kanssa Frankilla on yhteistyösopimus (katso lista)
  • Kansainvälisen ISIC-opiskelijatunnisteen yhdistettynä muovikorttiin, niille korkeakouluopiskelijoille, joiden opiskelijajärjestöjen kanssa Frankilla on yhteistyösopimus.


Frank Alumni - Jatka opiskelija-alennusten käyttöä myös valmistumisen jälkeen! Kun opiskelijaa ei voida enää varmentaa opiskelijaksi valmistumisen tai vaikkapa välivuoden aikana, hän siirtyy Frank Alumni -käyttäjäksi. Alumnina saat Frankin edut 12 kuukaudeksi käyttöön, vaikka opiskelijakortti onkin poissa käytöstä. Mahtavaa, eikö?!

Toisen asteen Freemium - Toisen asteen opiskelijat pääsevät kokeilemaan Frank Appia vaikka heti kuukauden ajaksi ennen opiskelijajärjestön jäsenyyttä. Freemiumia on käytetty jo tuhansia kertoja! Tunnistatutuminen tapahtuu Opintopolku-palvelun kautta, ja digitaalisen opiskelijakortin ja Frank Appin saa käyttöönsä täysin ilmaiseksi. Opiskelija ohjataan liittymään toisen asteen opiskelijajärjestöön ennen kokeilujakson päättymistä. Helppoa jäsenhankintaa!

Järjestöjä autamme mielellämme esimerkiksi kulloisenkin ajankohtaisen aiheen viestimisessä opiskelijoille, joista mainittakoon syksyisin muutamille ylioppilaskunnille toteutettu edustajistovaaliviestintä. Tavoitat Frank Appin kautta opiskelijoita tehokkaasti suoraan puhelimen ruudulla. Mikäli haluatte viestiä kohdennetusti opiskelijoillenne, laitathan viestiä!

Frank-materiaaleja järjestöjen omiin kanaviin ja ohjeistuksia palvelusta löydätte Frank-kansiosta. Linkki on jaettu järjestöille, otathan yhteyttä, mikäli tarvitset linkin kansioon. Järjestämme myös tarvittaessa perehdytyksen uusille jäsenpalvelijoille ja muille työntekijöille sekä aktiiveille ja hallituksille!

Järjestöyhteistyön puitteissa laitathan viestiä Sinille 
sini@frank.fi :)

Voit vapaasti tutustua Frank Appiin kirjautumatta, jolloin pääset tutustumaan sisältöön. Linkki verkkosivuille: 
student.frank.fi/home.