Parempaa opiskelijaelämää rakentamassa

Lukiolaisille, amiksille, fukseille, tupsulakeille, maistereille, mursuille, pupuille. Rakkautta haalarinväristä tai opintoasteesta riippumatta.

Mitä kaikkea Frank tarjoaa opiskelijoille?

Frankilta löydät viralliset opiskelijatunnisteet, joiden avulla voit todentaa olevasi opiskelija niin Suomessa kuin maailmalla.

Opiskelijatunnisteiksi tarjoamme tällä hetkellä:

  • digitaalisen opiskelijakortin ilmaiseksi kaikille käyttäjille
  • kansainvälisen ISIC-opiskelijatunnisteen digitaalisena kaikille käyttäjille
  • muovisen opiskelijakortin niille korkeakouluopiskelijoille, joiden opiskelijajärjestöjen kanssa Frankilla on yhteistyösopimus (katso lista)
  • kansainvälisen ISIC-opiskelijatunnisteen yhdistettynä muovikorttiin, niille korkeakouluopiskelijoille, joiden opiskelijajärjestöjen kanssa Frankilla on yhteistyösopimus.

Frank tarjoaa myös parhaat opiskelija-alennukset ja edut ympäri Suomen ja kansainvälisen ISIC-opiskelijatunnisteen kautta yli 150 000 alennusta yli 130 maassa. Opiskelijana löydät Frankin palvelusta kahdenlaisia etuja: perinteisiä myymäläetuja sekä nettikaupoissa hyödynnettäviä verkkoetuja. Osa eduista on jatkuvia, osa kertakäyttöalennuksia, ja uusia alennuksia tulee mukaan jatkuvasti.

Alta löydät listan Frankin kanssa yhteistyötä tekevistä opiskelijajärjestöistä. Jos opiskelijajärjestöäsi ei löydy listalta, voit halutessasi esittää toiveesi Frank-yhteistyöstä suoraan opiskelijajärjestöllesi, saadaksesi tilattua muovikortin Frankin kautta.

Klikkaa itsesi oman opiskelijajärjestösi sivuille

Jokin askarruttaa?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin FAQ-sivulla. 

FAQSVEN
frank-logo_solid-white Created with Sketch.
Kirjaudu
Kirjaudu

Fabianinkatu 28
00100 Helsinki

info@frank.fi

© Frank Students 2022

Instagram | Frank Students
Facebook | Frank Students
TikTok | Frank Students

Fabianinkatu 28
00100 Helsinki

Lataa Frank AppAvoimet työpaikat